Stevneweekend i Kristiansand 2010

Stevneweekend i Kristiansand, årets første ute stevne!

Dro ned Torsdag hvor vi pakket ut og rei igjennom noen øvelser til stevnet da vi var kommet frem. Connie hjalp meg alle dager og stor takk til det!
Vi debuterte i FEI's Innledende ponniprogram på fredag hvor det gikk greit. Veldig fin på oppvarmingen, men ganske så ivrig inne på konkurransebanen. Ikke så fornøyd med programmet og selve øvelsene, men det var utrolig gøy og få ri på stor flott bane blant mange ryttere. Endte kun opp med ca 53 % og nest siste plass.

Vi debuterte i FEI's lagprogram for ponni på lørdagen som faktisk gikk bra! Fortsatt fin på oppvarming og mye roligere på selve konkurransebanen da det var andre debut på samme bane. Travprogrammet er jeg veldig fornøyd med, vi fikk til alle øvelser til og med økninger hvor vi blant annet fikk 8'er. Galoppprogrammet var energifullt og det ble noe tull, men fikk de fleste øvelsene til. Veldig fornøyd med han! Vi endte opp med ca 57 % og 12 plass av ca 20 stk.

I og med at vi ikke klarte å kvalifisere oss i helgen (ri til 60 %), så fikk vi ikke debutere i FEI's Individuelle program for ponnier og debuterte derfor i LA:5. Dette forgikk på en annen bane som gjorde at han ble ganske så ivrig/spent igjen, men gøy var det uansett. Ble en del tull i øvelsene i dag også, men veldig fornøyd med gårsdagen. Vi endte opp med ca 55 % og en 7 plass av 17 stk. 

En herlig opplevelse med nydelig vær!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.11 | 22:55

Hei, jeg og min venn er begge 11 år og søker forhest(vi er ganske erfarene..)

...
16.01 | 14:49

hei er det mulig å få plass på tirsdager kanskje kvart på 5 til 6?

...
22.10 | 11:31

Hei. Jeg lurte på om det går ann og komme på en
Dropping Tim på Tandberg?

...
12.04 | 21:07

For et useriøst sted. Smålig og gjerrig eier skal du lete lenge etter.....

...
Du liker denne siden